Home Kennisbank Hartonderzoek

Hartonderzoek

Soms klopt je hart of ben je eigenlijk altijd moe. Misschien voelt u zich prima, maar wilt u uit voorzorg een hartonderzoek laten doen.

Hartonderzoeken

DirectClinics biedt verschillende hartonderzoeken aan. U kunt een cardiologisch onderzoek laten doen. Dit onderzoek bestaat uit een reeks onderzoeken, waaronder een ECG (hartfilmpje), een echografie van het hart, een longfunctietest en een fietstest (ergometertest). Ook kunt u een IMT-meting ondergaan, waarmee de vaatkwaliteit wordt gemeten en het risico op hart- en vaatziekten wordt bepaald. Als u alle hartonderzoeken wilt ondergaan, ontvangt u het Cardio Plus programma, dat bestaat uit een cardiologisch onderzoek, een IMT-meting, een uitgebreid laboratoriumonderzoek en een aanvullend bloedonderzoek.

Hartproblemen
De volgende klachten kunnen een indicatie zijn voor een hartonderzoek:
  • Pijn op de borst
  • Pijn in de kaak en armen
  • Kortademigheid
  • Verhoogde bloeddruk
  • Moeite met ademen
Toon meer
Meer informatie
Cardiologisch onderzoek

Het cardiologieonderzoek bij DirectClinics is een zeer waardevol preventief onderzoek dat inzicht geeft in de werking van uw hart. Hierdoor…

IMT-meting

De IMT-meting bij DirectClinics is een zeer waardevol preventief onderzoek dat inzicht biedt in het risico op hart- en vaatziekten. Tijdens…

Snel, kwalitatief en betrouwbare resultaten die inzicht geven in uw gezondheid. Dat is waar DirectClinics voor staat!

Snelle afspraken, de beste artsen, direct de uitslag en rapportage plus een uitgebreide nazorgtraject. Dat is wat u kunt verwachten, wanneer u kiest voor DirectClinics! Met drie locaties gevestigd net over de grens in Aken, Oberhausen en Bottrop, is er altijd een kliniek dicht in de buurt.

We helpen u graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur
Ik wil graag iemand spreken Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur