Home Kennisbank Hartonderzoek Cardiologisch onderzoek

Cardiologisch onderzoek

Het cardiologieonderzoek bij DirectClinics is een zeer waardevol preventief onderzoek dat inzicht geeft in de werking van uw hart. Hierdoor kunnen afwijkingen zoals een lekkende hartklep, vernauwing en hartritmestoornissen vroegtijdig worden opgespoord.


Meer informatie

U kunt het cardiologisch onderzoek laten uitvoeren naast de gehele bodyscan of als gericht onderzoek. Als u klachten, hoge bloeddruk of een verhoogd risico op hart- en vaatziekten (diabetes, familiegeschiedenis) heeft, is een uitgebreid hartonderzoek raadzaam.


Een cardiologisch onderzoek is niet leeftijdsgebonden. Bij het uitgebreide cardiologische onderzoek worden de hartkleppen, de bloedstroom van het hart, de kamers en de pompfunctie van het hart onderzocht. We maken een ECG (hartfilmpje), een echo van het hart en een longfunctietest. Daarnaast wordt de reactie van uw hart op inspanning gemeten via een inspanningstest op een hometrainer (ergometertest). Dit laat zien hoe uw hart en bloedvaten werken.

Hartproblemen
Die folgenden Beschwerden können eine Indikation für eine kardiologische Untersuchung sein:
Snel, kwalitatief en betrouwbare resultaten die inzicht geven in uw gezondheid. Dat is waar DirectClinics voor staat!

Snelle afspraken, de beste artsen, direct de uitslag en rapportage plus een uitgebreide nazorgtraject. Dat is wat u kunt verwachten, wanneer u kiest voor DirectClinics! Met drie locaties gevestigd net over de grens in Aken, Oberhausen en Bottrop, is er altijd een kliniek dicht in de buurt.

We helpen u graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur
Ik wil graag iemand spreken Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur