Uw partner voor bedrijfsgezondheidszorg
Zakelijk

Uw partner voor bedrijfsgezondheidszorg

Aanbiedingen voor ondernemers en werknemers

Home Zakelijk

Houd uw bedrijf gezond

Inzicht in de gezondheid van werknemers is van grote waarde voor bedrijven. Het kennen van de gezondheidsstatus en mogelijke risicofactoren zet de meeste mensen aan tot een gezondere levensstijl. Door risico's nu te identificeren, kunt u toekomstig verzuim voorkomen.

Meer verbondenheid

Werknemers voelen zich gewaardeerd door hun werkgever. Dit leidt tot een grotere motivatie en een sterkere betrokkenheid bij de werkgever. In de meeste gevallen zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Operationele prognose

Het gezondheidsbewustzijn in de samenleving neemt toe en veel werknemers waarderen beloningsmodellen die bedrijfsgezondheidszorg omvatten.

Minder uitval

Bedrijfsgezondheidszorg voorkomt langdurig ziekteverzuim en motiveert werknemers om er een gezondere levensstijl op na te houden.

Inzicht in gezondheid

Werknemers krijgen inzicht in hun huidige gezondheidstoestand. Een vroege diagnose vergroot de kans op herstel. De resultaten kunnen ook de basis vormen voor een bewuste, gezonde levensstijl.

 

Unieke bijzondere arbeidsvoorwaarden

Een auto of laptop van de zaak, een goede pensioenregeling en een dertiende maand zijn bekende voorbeelden van bijzondere vergoedingen en bonussen. Net zoals secundaire arbeidsvoorwaarden het verschil maken voor het bedrijf, kunt u als bedrijf het verschil maken voor uw werknemers met unieke speciale bonussen in de vorm van preventieve medische check-ups van DirectClinics.

Uniek

U kunt zich onderscheiden van andere bedrijven door uw werknemers regelmatige bedrijfsgezondheidszorg te bieden.

Individueel samengesteld onderzoek

De onderzoeksprogramma's van DirectClinic zijn individueel afgestemd op uw behoeften. Elk bedrijf heeft immers zijn eigen processen en dus zijn eigen individuele risicoprofiel.

Doelgroep

Organisaties variërend van luchtvaartmaatschappijen tot beursgenoteerde bedrijven. Ze vinden allemaal hun weg naar DirectClinics.
U kunt meer informatie krijgen via telefoon of e-mail.
We helpen u graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur
Ik wil graag iemand spreken Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur