Home Kennisbank Hartonderzoek IMT-meting

IMT-meting

De IMT-meting bij DirectClinics is een zeer waardevol preventief onderzoek dat inzicht biedt in het risico op hart- en vaatziekten. Tijdens een pijnloos onderzoek maken wij een echo van uw halsslagader, waarbij de kwaliteit van de vaatwand in uw halsslagader wordt gemeten. Hoe dikker deze vaatwand is, hoe meer arteriosclerose (blaasjesverkalking) heeft plaatsgevonden en hoe groter de kans dat u bijvoorbeeld een hart- of herseninfarct krijgt. Samen met de meetresultaten krijgt u persoonlijk advies, omdat ook leeftijd en andere risicofactoren een belangrijke rol spelen.

Hartproblemen
Bent u 40 jaar of ouder? En heeft u een verhoogd risico op hart- en vaatziekten? Dan kan het zinvol zijn om een ​​IMT-meting uit te laten voeren.
Snel, kwalitatief en betrouwbare resultaten die inzicht geven in uw gezondheid. Dat is waar DirectClinics voor staat!

Snelle afspraken, de beste artsen, direct de uitslag en rapportage plus een uitgebreide nazorgtraject. Dat is wat u kunt verwachten, wanneer u kiest voor DirectClinics! Met drie locaties gevestigd net over de grens in Aken, Oberhausen en Bottrop, is er altijd een kliniek dicht in de buurt.

We helpen u graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur
Ik wil graag iemand spreken Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur