Home Kennisbank Darmonderzoek Darmkanker onderzoek

Darmkanker onderzoek

Volgens het Robert Koch Instituut (2010) krijgen jaarlijks 65.000 mensen in Duitsland darmkanker. Het theoretische ziekterisico bedraagt ​​6%. Uit onderzoek blijkt dat als darmkanker vroegtijdig wordt ontdekt, de kans op genezing tot negentig procent bedraagt. Het is daarom belangrijk om darmkanker vroegtijdig te ontdekken.
Dat kan met het DirectClinics darmkankeronderzoek.

Meer informatie:
Omdat darmkanker vaak ontstaat uit goedaardige poliepen en lange tijd zonder klachten aanwezig kan zijn, wordt aanbevolen om mensen van 50 jaar en ouder op deze ziekte te screenen. Bij DirectClinics wordt de dikke darm gescreend met behulp van colonoscopie. Een flexibele buis wordt in het lichaam ingebracht om het maag-darmkanaal te onderzoeken. Hierbij wordt gecontroleerd op ontstekingen, poliepen en tumoren. Het onderzoek naar darmkanker wordt uitgevoerd onder lichte verdoving.

Symptomen
De volgende symptomen kunnen wijzen op darmkanker.
  • Meer drang tot ontlasting
  • Aanhoudend bloed in de ontlasting
  • De samenstelling van de ontlasting is veranderd
  • De regelmaat van de ontlasting is veranderd
  • Problemen met de productie van ontlasting
Snel, kwalitatief en betrouwbare resultaten die inzicht geven in uw gezondheid. Dat is waar DirectClinics voor staat!

Snelle afspraken, de beste artsen, direct de uitslag en rapportage plus een uitgebreide nazorgtraject. Dat is wat u kunt verwachten, wanneer u kiest voor DirectClinics! Met drie locaties gevestigd net over de grens in Aken, Oberhausen en Bottrop, is er altijd een kliniek dicht in de buurt.

We helpen u graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur
Ik wil graag iemand spreken Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur