Medische controle
Meer inzicht in uw gezondheid

Medische controle

Binnen één dag door ervaren specialisten en met behulp van de modernste onderzoeksmethoden een uitgebreid inzicht krijgen in de eigen gezondheid.

Home Medische controle

Medische controle

Wilt u weten hoe uw huidige gezondheidstoestand is, gewoon om zeker te zijn of omdat u klachten heeft? In dit geval kan een preventief medisch onderzoek een goede oplossing en mogelijkheid bieden.

 

Wat is een Total Body Scan?

De Total Body Scan is een volledige lichaamscheck-up voor mannen en vrouwen en wordt aangeboden in vier pakketten: Standaard, Plus, Excellent en Premium. Deze pakketten bestaan uit verschillende onderzoeksonderdelen.

In elk Total Body Scan-pakket zijn verschillende MRI-scans van de belangrijkste organen en bloedvaten inbegrepen, die afhankelijk van de gezondheidstoestand en mogelijke gezondheidsrisico's individueel aangepast of aangevuld kunnen worden met extra onderzoeken zoals CT-scans, hart- en laboratoriumonderzoeken. Op deze manier kunnen tumoraandoeningen, hartaanvallen en beroertes uitgesloten of al in een vroeg stadium worden herkend.

Afhankelijk van de omvang van het pakket kan een Total Body Scan tot ongeveer een halve dag in beslag nemen. De bevindingen worden opgesteld door onafhankelijke specialisten. De resultaten worden op de dag van het onderzoek eerst mondeling in een afsluitend gesprek met u besproken. De in de MRI/CT gemaakte beelden krijgt u mee op een DVD en de definitieve schriftelijke bevindingenrapporten sturen we u na evaluatie en validatie enkele dagen later per post toe.

Specifieke klachten of pijn? Wij bieden ook individuele onderzoeken aan.

Ook los van de Total Body Scan en individuele MRI-onderzoeken bieden wij een breed scala aan aanvullende onderzoeken aan: allergietesten, cardiologische diensten, urologische onderzoeken, huidkankerscreenings, snelle bloedwaardeanalyses en maag- en darmonderzoeken zijn slechts enkele van onze diensten.

Krijg een diepgaand inzicht in uw gezondheidstoestand en ga specifieke risicofactoren na.

We helpen u graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur
Ik wil graag iemand spreken Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur