Total Body Scan Excellent
Onderzoeken

Total Body Scan Excellent

Krijg uitgebreid inzicht in uw huidige gezondheidsstatus.

Home Onderzoeken Total Body Scan Excellent

Wat wordt er onderzocht tijdens een Total Body Scan Excellent ?

In de Total Body Scan Excellent worden met behulp van MRI-scans de belangrijkste organen en bloedvaten onderzocht. Daarnaast wordt uw hart uitgebreid geanalyseerd door een uitgebreide cardiologische check-up en worden uw bloed-, urine- en stoelgangmonsters grondig onderzocht door laboratoriumdiagnostiek.

De Total Body Scan

De Total Body Scan is een volledige lichaamscheck-up voor mannen en vrouwen en wordt aangeboden in vier pakketten: Standaard, Plus, Excellent en Premium. Deze pakketten bestaan uit verschillende onderzoekselementen.

In elk Total Body Scan pakket zijn diverse MRI-scans van de belangrijkste organen en bloedvaten inbegrepen, die afhankelijk van de gezondheidstoestand en mogelijke gezondheidsrisico's individueel aangepast of aangevuld kunnen worden met extra onderzoeken zoals hart- en laboratoriumonderzoeken. Op deze manier kunnen tumoraandoeningen, hartaanvallen en beroertes worden uitgesloten of al in een vroeg stadium worden herkend.

De Total Body Scan Excellent duurt ongeveer vier uur. Alle bevindingen worden opgesteld door onafhankelijke specialisten. De resultaten van de radiologische en cardiologische onderzoeken worden op de dag van het onderzoek eerst mondeling in een afsluitend gesprek in elke afdeling met u besproken. De beelden die tijdens de MRI zijn gemaakt, krijgt u mee op een DVD en de definitieve schriftelijke bevindingsrapporten van alle onderzoeken en de laboratoriumdiagnostiek sturen wij u enkele dagen later per post toe, na evaluatie en validatie.

Inhoud Total Body Scan Excellent

Inhoud & prijs

Total Body Scan Excellent

Gericht onderzoek naar:
 • Belangrijkste organen en bloedvaten
 • Cardiovasculair systeem
 • Analyse van bloed-, urine- en ontlastingsmonsters
 • Tijdsduur onderzoek
  Tijdsduur onderzoek
  ca. 4 uur
 • Zelfde dag uitslag?
  Zelfde dag uitslag?
  Nee
€2000,- *
* inclusief toediening van contrastmiddel
Bekijk beschikbaarheid
Meer informatie? Bel +49 241 4757070 of WhatsApp ons.
Snel, kwalitatief en betrouwbare resultaten die inzicht geven in uw gezondheid. Dat is waar DirectClinics voor staat!

Snelle afspraken, de beste artsen, direct de uitslag en rapportage plus een uitgebreide nazorgtraject. Dat is wat u kunt verwachten, wanneer u kiest voor DirectClinics! Met drie locaties gevestigd net over de grens in Aken, Oberhausen en Bottrop, is er altijd een kliniek dicht in de buurt.

Hierom kiezen cliënten voor DirectClinics
 
Alles was geweldig! Goed advies aan de telefoon! Twee dagen na mijn onderzoek kreeg ik de uitslag.
- Peter
We helpen u graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur
Ik wil graag iemand spreken Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur