Premium laboratoriumpakket
Onderzoeken

Premium laboratoriumpakket

Gedetailleerde analyse van bloed-, urine- en ontlastingsmonsters

Home Onderzoeken Premium laboratoriumpakket

Wat wordt er onderzocht bij laboratoriumdiagnostiek?

Bij laboratoriumdiagnostiek onderzoeken we uw bloed, een urinemonster en een ontlastingsmonster. Hierbij analyseren we verschillende waarden die informatie geven over de werking van uw organen. De resultaten helpen bij het opsporen van ziekterisico's die (nog) niet zichtbaar zijn bij een MRI-scan.

Meer informatie

Hoewel een MRI-scan veranderingen in weefsels en de structuur van interne organen kan tonen, kan hij geen uitspraken doen over hun functioneren. Sommige ziekten, zoals diabetes, hebben echter invloed op de bloedwaarden, lang voordat bloedvaten of organen worden aangetast. Sommige vormen van kanker kunnen worden gediagnosticeerd aan de hand van tumormarkers in het bloed. Bovendien kunnen bij een bloedonderzoek risico's worden opgespoord, zoals hoge cholesterolwaarden, die op de lange termijn ziekten kunnen veroorzaken. Door het analyseren van een urinemonster en een ontlastingsmonster kan worden bepaald of de stofwisseling goed functioneert of dat er aanwijzingen zijn voor problemen met de nieren, de urinewegen, de lever of het spijsverteringsstelsel. Laboratoriumdiagnostiek is daarom een belangrijk onderdeel van medische vroegtijdige opsporing. Het maakt ook deel uit van de Total Body Scan, maar kan ook afzonderlijk worden uitgevoerd als specifieke risicofactoren of bestaande klachten moeten worden opgehelderd.

Naast de waarden die zijn opgenomen in het Premium Laboratorium Pakket, kunt u ook aanvullende laboratoriumwaarden laten analyseren. Houd er rekening mee dat er extra kosten verbonden zijn aan deze speciale waarden/toegevoegde waarden.

Welke laboratoriumwaarden worden geanalyseerd in het Premium Laboratorium Pakket?

Onderzoeksprocedure

Na coördinatie van de afspraak door het personeel van DirectClinics sturen we u een buisje voor urine- en ontlastingsmonsters in een envelop per post. Op de dag van het onderzoek brengt u de urine- en ontlastingsmonsters mee naar de kliniek of de locatie die u vooraf met het personeel van DirectClinics heeft afgesproken, en levert deze in bij de collega's ter plaatse.

De bloedafname wordt ter plaatse in de kliniek uitgevoerd. Over het algemeen hoeft u niet volledig nuchter te zijn; u kunt enkele uren voor de afspraak een lichte maaltijd nuttigen (niet te vet en te zoet). Eventuele afwijkingen met betrekking tot voeding worden vooraf door het personeel van DirectClinics met u besproken.

Wanneer ontvangt u de resultaten?

Sommige analyses nemen enkele dagen in beslag. U ontvangt de resultaten binnen tien dagen. Op basis van de laboratoriumwaarden kunnen onze artsen eventueel aanbevelingen doen over hoe u uw gezondheid kunt verbeteren door uw levensstijl, met name uw dieet, aan te passen, en ze zullen ook aangeven of verdere onderzoeken nodig zijn.

Symptomen

Inhoud & prijs

Premium laboratoriumpakket

Gericht onderzoek naar:
  • Tijdsduur onderzoek
    Tijdsduur onderzoek
    10 tot 15 min.
  • Zelfde dag uitslag?
    Zelfde dag uitslag?
    Nee
€250,- *
* Exclusief € 25,- voor bloedafname en € 8,- voor rapportage van bevindingen
Bekijk beschikbaarheid
Meer informatie? Bel +49 241 4757070 of WhatsApp ons.
Snel, kwalitatief en betrouwbare resultaten die inzicht geven in uw gezondheid. Dat is waar DirectClinics voor staat!

Snelle afspraken, de beste artsen, direct de uitslag en rapportage plus een uitgebreide nazorgtraject. Dat is wat u kunt verwachten, wanneer u kiest voor DirectClinics! Met drie locaties gevestigd net over de grens in Aken, Oberhausen en Bottrop, is er altijd een kliniek dicht in de buurt.

Hierom kiezen cliënten voor DirectClinics
 
Alles was geweldig! Goed advies aan de telefoon! Twee dagen na mijn onderzoek kreeg ik de uitslag.
- Peter
We helpen u graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur
Ik wil graag iemand spreken Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur